Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g9g21kcal1.7g0g1.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g1.3g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g4.5g2.9kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Korppujauho (X-tra)2.3g8.6kcal0.3g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g75kcal4.8g5g3.8g0.2g
Valittu annoskoko19g38kcal2.4g2.5g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g19kcal1.2g1.3g1g0.1g
Arvot/100g100g202kcal12.9g13.4g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519