Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g15g20kcal1.3g2.7g0.4g0.6g
Sitruunamehu, laimentamaton2.9g0.6kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g52kcal2.6g5.4g2g1.2g
Valittu annoskoko19g26kcal1.3g2.7g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal0.7g1.4g0.5g0.3g
Arvot/100g100g140kcal7g14.6g5.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788