BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g5.8g5.8kcal0.2g0.8g0.2g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.2g10kcal1.2g0g0.6g0g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g2.2g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g57kcal3g2g4g0.2g
Valittu annoskoko19g28kcal1.5g1g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal0.8g0.5g1g0.1g
Arvot/100g100g152kcal8.1g5.4g10.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537