Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Herkkusieni 1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Katkarapu 2g1.3kcal0.3g0g0g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty5.9g8.2kcal0.3g1.6g0g0.2g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g30kcal1.6g3.8g0.4g0.8g
Valittu annoskoko19g15kcal0.8g1.9g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.4g1g0.1g0.2g
Arvot/100g100g81kcal4.3g10.2g1.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753