Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.3g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 0.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g0.9g2.7kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.5g5.9kcal0g1.5g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.4g0.3kcal0.1g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai7.3g26kcal0.9g5.2g0.2g0.2g
Rusinat (Rainbow) 1 pss1.1g3.4kcal0g0.8g0g0.1g
Mantelirouhe, 1 rkl0.3g2kcal0.1g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g102kcal3g16.2g3g1g
Valittu annoskoko19g51kcal1.5g8.1g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna9g26kcal0.8g4.1g0.8g0.3g
Arvot/100g100g274kcal8.1g43.5g8.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103