Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 7g16kcal1.2g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g64kcal3g1g5.2g0.4g
Valittu annoskoko19g32kcal1.5g0.5g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g16kcal0.8g0.3g1.3g0.1g
Arvot/100g100g173kcal8.1g2.7g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117530