Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g3.7g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Sokeri 2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Siirappi, tumma2.5g8kcal0g1.8g0g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.5g18kcal0g0g2g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g7.5g26kcal0.3g6.1g0.1g0.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g126kcal0.8g20.6g4.2g0.6g
Valittu annoskoko19g63kcal0.4g10.3g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g32kcal0.2g5.2g1.1g0.2g
Arvot/100g100g339kcal2.2g55.4g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349