Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.3g14kcal1.6g0g0.8g0g
Punajuuri 2.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.6g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Cashewpähkinä 1g6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g5.2g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g68kcal4.8g1g4.8g0.2g
Valittu annoskoko19g34kcal2.4g0.5g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g17kcal1.2g0.3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g183kcal13g2.7g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853