Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 14g4.8kcal0.1g0.8g0g0.2g
Sokeri3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g40kcal0.2g9.2g0g0.4g
Valittu annoskoko19g20kcal0.1g4.6g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.1g2.3g0g0.1g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.7g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878