Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl3.4g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Sokeri2.1g8.7kcal0g2.1g0g0g
Leivinjauhe0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl2.6g9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.1g1.8kcal0.3g0.2g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vadelma 5g2.1kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g67kcal2.4g8.4g2.4g0.6g
Valittu annoskoko18g34kcal1.2g4.2g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g17kcal0.6g2.1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g183kcal6.5g22.8g6.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168