JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta8.9g13kcal1.8g0g0.7g0g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Pekoni rasvainen 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Olut, alkoholiton Nikolai1.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g32kcal3.6g0.8g1.6g0g
Valittu annoskoko19g16kcal1.8g0.4g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.9g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g87kcal9.6g2.1g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405616