Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g3.6g13kcal0.5g2.5g0.1g0.1g
Paistijauheliha 10%3.6g6.2kcal0.7g0g0.4g0g
Vesi7.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%1.4g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g45kcal2.6g5.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko19g23kcal1.3g2.6g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.7g1.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g122kcal7g14.1g3.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177145