Suklaa-tuorejuustokakku

POHJA

10 Digestive-keksiä
2 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
50 g sulatettua margariinia

1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!).

2. Murskaa keksit.

3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon.

4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle.

SUKLAATÄYTE

100 g taloussuklaata
200 g vanilliinituorejuustoa (Sunnuntai)
2,5 dl Creme Vanillaa
½ dl tomusokeria
¼ dl mehua
4 liivatelehteä

1. Sulata taloussuklaa mikrossa (Varo kuumentamasta liikaa, ettei mene rakeiseksi!).

2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon.

4. Lisää tomusokeri ja hieman jäähtynyt sulatettu suklaa.

5. Kuumenna mehu ja lisää siihen puristetut liivatelehdet.

6. Kaada mehu suklaaseoksen joukkoon.

7. Kaada täyte keksipohjan päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g3.3g15kcal0.3g2.2g0.5g0.1g
Sokeri 0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.1g7.8kcal0g0g0.9g0g
Taloussuklaa, Fazer2.2g11kcal0.1g1.2g0.7g0.1g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g4.4g12kcal0.4g0.5g0.9g0g
Flora Vanilla 12%5.5g11kcal0.2g0.9g0.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.7g2.6kcal0g0.7g0g0g
Mehu, marli, vital 10 vitamiinia0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.2g0.6kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g125kcal2.4g12.6g7.4g0.4g
Valittu annoskoko19g63kcal1.2g6.3g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g31kcal0.6g3.2g1.9g0.1g
Arvot/100g100g335kcal6.4g33.7g19.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234980