Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g6.3g4.1kcal0.7g0.3g0g0g
Soijajauho rasvainen 1.1g5.1kcal0.4g0.3g0.3g0.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.6g2kcal0.2g0g0.1g0.2g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.6g4.2kcal0.2g0g0.4g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Oltermanni, perinteinen3.1g11kcal0.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g83kcal6g1.8g5.6g1.2g
Valittu annoskoko19g42kcal3g0.9g2.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna9g21kcal1.5g0.5g1.4g0.3g
Arvot/100g100g224kcal16.1g4.8g15.1g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603