Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.5g23kcal0g5.5g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.2g1.1kcal0g0.1g0g0g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g2.6g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g70kcal0.2g11.4g2.4g0g
Valittu annoskoko19g35kcal0.1g5.7g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna9g18kcal0.1g2.9g0.6g0g
Arvot/100g100g190kcal0.5g30.8g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113