Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g7.8g22kcal1.1g0g2g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.1g1kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.9g6.2kcal0.1g0.1g0.6g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g0.7g2.7kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g67kcal2.6g1.8g5.4g0.2g
Valittu annoskoko19g34kcal1.3g0.9g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g17kcal0.7g0.5g1.4g0.1g
Arvot/100g100g181kcal7g4.8g14.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982