Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.8g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.5g4.6kcal0.1g0.8g0g0.2g
Grahamjauho 3.9g13kcal0.4g2.4g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g70kcal2g12.4g1g1.6g
Valittu annoskoko19g35kcal1g6.2g0.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna9g18kcal0.5g3.1g0.3g0.4g
Arvot/100g100g188kcal5.4g33.3g2.7g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82901