Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)1.6g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g7.5g8.3kcal1.5g0g0.4g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Voi vähäsuolainen 0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g4.2g1.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g36kcal3.6g1g2g0g
Valittu annoskoko19g18kcal1.8g0.5g1g0g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.9g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g97kcal9.6g2.7g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107848