Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK2.7g4.2kcal0.6g0g2.4g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g3.9g14kcal0.5g2.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g2.3g11kcal0.3g0g1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.5g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g72kcal3.4g7.2g7.4g0.2g
Valittu annoskoko19g36kcal1.7g3.6g3.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g18kcal0.9g1.8g1.9g0.1g
Arvot/100g100g193kcal9.1g19.4g19.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268146