Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet4.7g5.2kcal1.1g0g0.1g0g
Porkkana 3.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Maissi jyvät 2.6g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)6.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Voi 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g30kcal2.6g3g0.8g0.4g
Valittu annoskoko19g15kcal1.3g1.5g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.7g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g80kcal7g8.1g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324813