Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 13g18kcal2g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl5g17kcal0.1g0.1g1.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g72kcal4.2g0.8g5.6g0g
Valittu annoskoko19g36kcal2.1g0.4g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna9g18kcal1.1g0.2g1.4g0g
Arvot/100g100g194kcal11.3g2.2g15.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338502