Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)4.7g10kcal1.1g0g0.6g0g
Ruohosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale2.3g8kcal0.5g0g0.6g0g
Perunasipulisekoitus 500g7.8g5.3kcal0.1g1.2g0g0g
Ruokakerma Valio 5%3.1g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g50kcal3.4g2.6g2.8g0g
Valittu annoskoko19g25kcal1.7g1.3g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal0.9g0.7g0.7g0g
Arvot/100g100g136kcal9.2g7g7.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576