Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g4.1g7kcal0.8g0g0.4g0g
Peruna, uusi 3g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g22kcal1.8g1.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko19g11kcal0.9g0.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.5g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g59kcal4.9g3.2g2.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125