Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)3.1g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Atria kevyt jauheliha3.6g6.2kcal0.7g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio0.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g43kcal2.6g5.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko19g22kcal1.3g2.6g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.7g1.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g117kcal7g14g3.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98358