Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino4.9g17kcal0.6g3.3g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3.9g13kcal1g0g0.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g7.6g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)0.7g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g72kcal3.8g8g2.6g0.6g
Valittu annoskoko19g36kcal1.9g4g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g18kcal1g2g0.7g0.2g
Arvot/100g100g192kcal10.2g21.4g7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511