Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.2g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit4.9g6.4kcal0.1g0.1g0.6g0g
Purjosipuli2g0.4kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 5.5g10kcal1.5g0g0.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g44kcal3.4g1g2.8g0g
Valittu annoskoko19g22kcal1.7g0.5g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.9g0.3g0.7g0g
Arvot/100g100g117kcal9g2.7g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080