Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt7.8g3.6kcal0.3g0.4g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.6g2.5kcal0g0g0.2g0g
Tonnikala öljyssä 2.3g4.5kcal0.6g0g0.2g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g1.6g1.1kcal0.2g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli1.6g4.7kcal0.1g0.1g0.5g0g
Tilli tuore0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g53kcal3.2g3.8g2.4g0.2g
Valittu annoskoko19g27kcal1.6g1.9g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal0.8g1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g142kcal8.6g10.2g6.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361689