Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)6.8g2.4kcal0.3g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.3g18kcal0.5g3.7g0.1g0.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 3g9kcal0.3g1.7g0.1g0.4g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl1.8g6kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 1g3.1kcal0g0.8g0g0g
Hiiva 0.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g79kcal2.8g15.2g0.6g1.4g
Valittu annoskoko19g39kcal1.4g7.6g0.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna9g20kcal0.7g3.8g0.2g0.4g
Arvot/100g100g212kcal7.5g40.9g1.6g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117271