Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g6.8g5.5kcal1.3g0g0g0g
Lohifilee 6.8g13kcal1.3g0g0.9g0g
Voi 0.7g5kcal0g0g0.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.4g2.2kcal0g0g0.2g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1.6g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.5g2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g61kcal5.8g0.8g3.6g0g
Valittu annoskoko19g30kcal2.9g0.4g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna9g15kcal1.5g0.2g0.9g0g
Arvot/100g100g163kcal15.6g2.2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213855