Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)4.7g8.4kcal0.9g0g0.5g0g
Purjosipuli 4.2g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g7.8g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g44kcal2.2g1.2g3.2g0.2g
Valittu annoskoko19g22kcal1.1g0.6g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.6g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g119kcal5.9g3.2g8.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191