Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Voi 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 3.1g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 4.1g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kukkakaali 5.7g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g40kcal1.6g0.6g3.6g0.4g
Valittu annoskoko19g20kcal0.8g0.3g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.4g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g108kcal4.3g1.6g9.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149