Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g5.6g10kcal0.6g0.2g0.7g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g9g3.3kcal0.3g0.4g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)3.8g6.2kcal0.1g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g38kcal2g1.6g2.6g0g
Valittu annoskoko19g19kcal1g0.8g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.5g0.4g0.7g0g
Arvot/100g100g102kcal5.3g4.3g6.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206