Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 0.7g2kcal0.1g0.2g0g0.3g
Vehnälese 0.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen0.7g2kcal0.2g0g0.1g0.2g
Puolukkasurvos sokeroimaton 7g2.7kcal0g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g16kcal0.8g1.6g0.2g1.8g
Valittu annoskoko19g8kcal0.4g0.8g0.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna9g4kcal0.2g0.4g0.1g0.5g
Arvot/100g100g43kcal2.1g4.3g0.5g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271621