Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g3.1g14kcal0.2g2.1g0.5g0.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)1.6g10kcal0g0g1.1g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g6.2g14kcal0g0.7g1.2g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g3.1g3.4kcal0g0.5g0.2g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)4.7g24kcal0.2g2.7g1.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g131kcal0.8g12g9.2g0.8g
Valittu annoskoko19g66kcal0.4g6g4.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g33kcal0.2g3g2.3g0.2g
Arvot/100g100g351kcal2.1g32.1g24.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496