Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Taloussuklaa, Fazer3.9g20kcal0.2g2.2g1.2g0.2g
Valkosuklaa panda, levy 130g1.6g8.7kcal0.1g0.9g0.5g0g
Vispikerma Flora 20%6.8g15kcal0.2g0.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g106kcal2.6g6.8g7.6g0.4g
Valittu annoskoko19g53kcal1.3g3.4g3.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g27kcal0.7g1.7g1.9g0.1g
Arvot/100g100g283kcal7g18.2g20.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452