Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juustoraaste emmental punaleima2.3g9kcal0.7g0g0.7g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 0.8g2kcal0.2g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g60kcal2.2g1.2g4.8g0.4g
Valittu annoskoko19g30kcal1.1g0.6g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g15kcal0.6g0.3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g159kcal5.9g3.2g12.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297718