Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g4.2g17kcal1g0.1g1.4g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1g4kcal0.3g0g0.3g0g
Ricotta, Castelli5.2g8.9kcal0.7g0.1g0.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Voi 1g7.6kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g99kcal5.2g1.6g8g0g
Valittu annoskoko19g50kcal2.6g0.8g4g0g
Annoskoko puolitettuna9g25kcal1.3g0.4g2g0g
Arvot/100g100g266kcal14g4.3g21.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194