Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen3.1g4.3kcal0.6g0g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.8g1.1kcal0g0.2g0g0g
Porkkana keitetty1g0.3kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g17kcal1.4g1.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko19g9kcal0.7g0.7g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.4g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal3.7g3.7g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422