Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 12g39kcal3.3g0g2.9g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]2.5g8.3kcal0.3g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia1.8g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Juusto, mozzarella 1.1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g109kcal8.4g0.2g8.6g0g
Valittu annoskoko19g55kcal4.2g0.1g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna10g27kcal2.1g0.1g2.2g0g
Arvot/100g100g286kcal22g0.5g22.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588