Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g7g9kcal1.5g0g0.5g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)7g4.9kcal0.8g0.2g0.1g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g3.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g41kcal4.6g1.8g2g0g
Valittu annoskoko19g21kcal2.3g0.9g1g0g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal1.2g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g110kcal12.2g4.8g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418958