Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g8.8g4.3kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 7g16kcal1.2g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g41kcal2.6g1.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko19g21kcal1.3g0.8g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.7g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g109kcal6.9g4.2g6.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73811