Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa6.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli, paistettu 1.3g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 3.1g9kcal0.6g0g0.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.8g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 3.1g4.3kcal0.6g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g44kcal2.8g1g3g0.2g
Valittu annoskoko19g22kcal1.4g0.5g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.7g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g117kcal7.4g2.7g8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293945