Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g1.3g4.6kcal0.2g0.9g0g0g
Ruisjauho Pirkka1.1g3.3kcal0.1g0.7g0g0.2g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka2.2g7.8kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Heinz ketsuppi1.1g1.1kcal0g0.3g0g0g
Chilikastike (Hp)0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti4.1g5.8kcal0.7g0g0.2g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka1.7g1kcal0g0.2g0g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g1g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%2.5g7.1kcal0.8g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g80kcal4.8g7.6g3.2g0.6g
Valittu annoskoko19g40kcal2.4g3.8g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g20kcal1.2g1.9g0.8g0.2g
Arvot/100g100g213kcal12.8g20.2g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99890