Tofupapukeitto

Kuullota sipulia öljyssä.

Lisää keitetyt kikherneet ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja vesi ja kasvisliemijauhe.

Anna porista aikansa.

Lisää kuutioitu tofu ja maissi.

Juuri ennen tarjoilua basilikasilppu ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 2.3g3.1kcal0.2g0.4g0g0.1g
Aurinkokuivatut tomaatit, Pirkka0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Maissi jyvät 3.9g5.6kcal0.1g1g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g3.2g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g31kcal1.6g2.8g1.2g0.4g
Valittu annoskoko19g16kcal0.8g1.4g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.4g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g83kcal4.2g7.4g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213754