Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7g1.3kcal0g0.2g0g0g
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%1.2g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g0.6g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g15kcal0.4g1g0.8g0g
Valittu annoskoko19g8kcal0.2g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna9g4kcal0.1g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g40kcal1.1g2.7g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253977