Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.7g15kcal1.7g0g0.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g8.5g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.7g2.5kcal0g0.6g0g0g
Ketsuppi, meira0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g41kcal3.6g2.4g1.8g0g
Valittu annoskoko19g21kcal1.8g1.2g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.9g0.6g0.5g0g
Arvot/100g100g109kcal9.5g6.3g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365