Aurajuustogratinadi

Lisää rasva kasariin ja sen jälkeen vehnäjauho.

Kypsennä, älä anna ruskistua.

Lisää ruokakerma, vesi, keltuainen ja valkopippuri.

Anna kiehua muutama minuutti.

Tarkista suola ja muu mauste.

Kaada kastike kasvisten (750g) päälle.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Sitten uuniin 250C.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Hyasintti0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)0.5g2.9kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Maustettu ruokakerma aura (Valio), annos 250g7.8g8.7kcal0.2g0.2g0.8g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 0.6g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Polar-juusto 15%3.1g8.1kcal1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g48kcal2.8g1.2g3.6g0g
Valittu annoskoko19g24kcal1.4g0.6g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.7g0.3g0.9g0g
Arvot/100g100g126kcal7.4g3.2g9.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217326