Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl3.7g17kcal0.3g2.4g0.7g0.1g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g3.7g10kcal0.3g0.4g0.7g0g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kinuskikastike 1.9g7.9kcal0g1.1g0.4g0g
Daim 56g0.5g2.9kcal0g0.3g0.2g0g
Liivatelehti, gelatiini0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g151kcal1.6g12.4g10.4g0.2g
Valittu annoskoko19g76kcal0.8g6.2g5.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g38kcal0.4g3.1g2.6g0.1g
Arvot/100g100g400kcal4.2g32.8g27.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939