Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali12g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 0.7g2.1kcal0g0.5g0g0g
Riisi puuroutuva 0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Voi 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 4.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g36kcal1.8g2.8g1.8g0.4g
Valittu annoskoko19g18kcal0.9g1.4g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.5g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g96kcal4.7g7.4g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301590