Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g11g37kcal1.4g6.9g0.3g0.6g
Voi 0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Basilika, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto2.3g10kcal0.3g0g1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Saksanpähkinä 2.3g16kcal0.3g0.1g1.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g139kcal4.2g14.6g6.6g2g
Valittu annoskoko19g70kcal2.1g7.3g3.3g1g
Annoskoko puolitettuna9g35kcal1.1g3.7g1.7g0.5g
Arvot/100g100g371kcal11.2g38.8g17.6g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278